Over VDO bewind

Een Betrouwbare Partner

Er kunnen allerlei omstandigheden zijn die aanleiding geven om een ander te vragen uw financiële belangen te behartigen. Hierbij is het hebben van schulden niet de enige situatie waarbij dit aan de orde is.  Denk bijvoorbeeld aan ouderdom, complexiteit, kwetsbaarheid of tijdelijke situaties.  De eerste keuze om hulp in te roepen zal dan misschien vallen op familieleden of kennissen. Niet iedereen heeft echter iemand in zijn directe omgeving die dit werk wil of kan doen.

 

Een andere keuze is  VDO bewind in te schakelen. Een betrouwbare partner die uw belangen voorop stelt.

 

VDO bewind is geregistreerd als professioneel bewindvoerder bij de rechtbank. Jaarlijks doen wij verslag bij de rechtbank van onze activiteiten voor onze onder bewind gestelde cliënten. De rechtbank controleert onze activiteiten. Daarnaast zijn wij lid van de NBBI branchevereniging.

Profielfoto-Andru_2
Template fotos pagina VDO_0007_41317954_xxl

VDO bewind heeft als doel op een persoonlijke integere wijze iedereen te ondersteunen die zijn of haar financiële zaken niet (meer) zelf kan regelen.

Hiervoor bieden we 3 hoofdvormen aan.

 

Beschermingsbewind

Budgetbeheer

Budget coaching

 

Het kan voorkomen dat u niet langer in staat bent om zelfstandig uw financiële belangen goed te behartigen. Hierbij valt te denken aan;

 

– Verstandelijke beperking

– Lichamelijke beperking

– Psychische beperking

– Verslaving

– Ziekte

– Dementie

– Schulden

DE MISSIE VAN VDO

Onze missie is om als een solide, integer en kwalitatief betrouwbaar bewindvoerderskantoor in de markt bekend te staan. Iedere cliënt wordt met gelijk respect behandeld en begeleid naar een financiële stabiele situatie.

TRANSPARANTIE

Wij hechten er waarde aan dat u als cliënt inzicht houdt op uw financiële situatie. Ten alle tijden online inzicht in uw financiën. We zullen duidelijk aangeven wat u van ons wel en niet mag verwachten, welke mogelijkheden of onmogelijkheden er zijn.

SAMENWERKING

Ons doel is om u te ontzorgen, en te begeleiden naar het zelfstandig uw financiën te kunnen beheren. Wij nemen u veel taken uit handen maar uw medewerking is een vereiste.

RESPECT

We respecteren ieders talenten, achtergrond, afkomst enz. en gebruiken dat als uitgangspunt bij het uitvoeren van goed rentmeesterschap. Op gelijkwaardige wijze zonder te oordelen. Wij zien respect als wederzijds begrip.

INTEGRITEIT

We gaan integer met u en uw gegevens om. Vertrouwelijkheid is daarin een standaard.

BETROKKENHEID

Wij hechten veel waarde aan een goed contact met onze cliënten en belanghebbenden. Naast onze betrokkenheid is het van belang dat u ook betrokken bent en blijft. Op deze manier kunnen we samen zorgen voor een stabiele situatie.

Neem contact met ons op

    Top